Kasvojen muotoilua ilman kirurgia

Yksinkertaisin tapa kohottaa kasvoja on opetella käyttämään aurinkopuuteria ja poskipunaa valojen ja varjojen luomiseen kasvoille. Katso videolta, kuinka vuoden 2006 maskeeraajayrittäjä Riia Koivisto käyttää aurinkopuuteria poskipunan alla ensin tuomaan haluttu värisävy ja lämpöä kasvoille ja sen jälkeen muotoilemaan kasvoja luomalla varjoja poskiin, otsalle ja leuan alle. Poskipunaa käytetään sitten kasvojen muodon mukaisesti korostamaan poskipäitä ja raikastamaan meikin sävyjä ja koko yleisilmettä.

NIVEA Beauté Stay Real Blush – antaa luonnollisen hehkun kasvoille

NIVEA Beauté Stay Real Blush -poskipuna-duo on 2-sävyinen poskipuna, joka korostaa erityisesti poskipäiden muotoa ja antaa kasvoille raikkaan, luonnollisen punan. Puuterimainen poskipuna levittyy helposti ja tasaisesti.

Kaksi värisävyä – enemmän vaihtoehtoja

NIVEA Beauté Stay Real Blush -poskipuna-duo sisältää sekä vaalean että tummemman värisävyn. Vaaleammassa sävyssä on mukana kevyt helmiäispigmentti. Tummempi sävy sisältää sen sijaan hohdepigmenttiä. Hohde- ja helmiäispigmentti yhdessä tuovat poskille satiinisen mattapinnan ja kuulaan pehmeyden. Värit voidaan myös helposti sekoittaa keskenään, jolloin värisävystä tulee aivan uudenlainen.

Artikkelin tarjoaa:

mi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat