Kasvava ja kehittyvä Kiinteistömaailma

Uudessa juttusarjassamme esittelemme vuorollaan kunkin Jokakodin omistajatahoista. Sarja starttaa Kiinteistömaailmalla, joka on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju.

- Kiinteistömaailma auttaa asiakkaitaan tekemään oikeita päätöksiä asuntokaupassa. Haluamme tehdä asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista, markkinointipäällikkö Kaisa Peltola kertoo.

Valtakunnallisesti Kiinteistömaailma tekee noin joka viidennen asuntokaupan. Kiinteistömaailman lanseeraama Tarjouskauppa on sittemmin vakiintunut suosituksi kauppatavaksi. Syyskuuhun 2011 mennessä Tarjouskauppoja on tehty jo lähes 14 000.

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään perinteisistä tavoista poiketen lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat avoimesti kaikkien nähtävissä, mikä takaa myyjälle parhaan markkinahinnan ja tuo turvaa ostajan asuntokauppaan. Ostajaehdokkaat tietävät, mitä toiset ovat tarjonneet, eivätkä tietämättään jää tarjouskilpailussa kakkoseksi.

Ykkösasiana asiakastyytyväisyys

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma kasvaa koko ajan. Kahden viime vuoden aikana sen henkilöstömäärä on kasvanut reilulla sadalla. Tällä hetkellä Kiinteistömaailma työllistää noin 800 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomea.

- Jatkuva kasvumme perustuu korkeatasoiseen asiakaspalveluun. Tähtäämme sekä myyjien että ostajien palveluissa parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen. Vahvasta myyntiverkostosta ja sen tuomasta paikallistuntemuksestamme on paljon hyötyä asiakkaille, Kiinteistömaailman aluejohtaja Erkki Heikkinen kertoo.

Ammattilaiseksi koulutusohjelman avulla

Kiinteistömaailman toimitusjohtajana toimii Tommi Rytkönen. Brändin puolestaan omistaa Sampo Pankki. Toimipisteitä on kuudellakymmenellä paikkakunnalla. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä, joita koko maassa on 120.

Tämän vuoden elokuussa käynnistyi Kiinteistömaailma Trainee -ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ketjuyrittäjiä Kiinteistömaailmaan. Jokaiselle osallistujalle laaditaan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma, joka huomioi hänen osaamistaustansa. Koulutusohjelma kestää puolitoista vuotta ja sen aikana kaikki traineet suorittavat yrittäjän ammattitutkinnon. Seuraava Kiinteistömaailma Trainee -ohjelma käynnistyy syksyllä 2012.

Teksti: Katja Nykänen
Kuvat: Kiinteistömaailma

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja