Käsittämätön tapaus: Lasta odottanutta äitiä ammuttiin vatsaan – nyt naista syytetään sikiön tappamisesta

Raskaana ollutta ammuttiin vatsaan Alabamassa – naista syytetään sikiön tappamisesta 0:40
Raskaana ollutta ammuttiin vatsaan Alabamassa. Nyt naista syytetään hänen vatsassaan olleen viisikuukautisen sikiön kuolemasta.

Naista ammuttiin vatsaan, kun hän oli viidennellä kuulla raskaana. Poliisin mukaan nainen on vastuussa sikiön kuolemasta.

Yhdysvalloissa Alabamassa ampumisessa vielä syntymättömän lapsensa menettänyt nainen on saanut syytteen sikiön kuolemasta. Tapauksesta uutisoivat muun muassa CNN ja New York Times.

Ampumistapaus sattui viime joulukuussa. Nainen oli ollut viidennellä kuulla raskaana, kun häntä ammuttiin vatsaan riidan aikana. Sikiö ei selvinnyt hengissä.

Vatsaan ammuttua naista vastaan nostettiin syyte taposta keskiviikkona. Poliisin mukaan nainen on vastuussa sikiön kuolemasta, koska tämä oli aloittanut ampumiseen johtaneen tappelun eikä ollut poistunut vaarallisesta tilanteesta.

Raskaina olevien naisten ja sikiöiden oikeuksista on käyty Yhdysvalloissa kiivasta keskustelua sen jälkeen kun Alabamassa hyväksyttiin viime kuussa kiistelty aborttilaki. Lain myötä raskaudenkeskeytys on kielletty myös raiskaus- ja insestitapauksissa.

Lue myös:

    Uusimmat