Mainos

Käsittämätön riita kirjoitusvirheestä - mies surmasi raivopäisesti naapurinsa

Britanniassa on puitu oikeudessa tekstiviestistä alkanutta riitaa, joka sai äärimmäisen julman ja raa'an päätöksen.

Manchesterissa asuva Neil Brook nimittäin pahoinpiteli ja surmasi naapurinsa riidan takia, joka sai alkuunsa tekstiviestiin lipsahtaneesta kirjoitusvirheestä.

Tekstiviestiin, jonka Brooks lähetti naapurilleen Josef Witkowskille, tuli yhden kirjaimen virhe. Kännykän automaattinen tekstinsyöttö kirjoitti nimittäin viestiin mutter-sanan (mumista) sijasta sanan nutter eli kaheli, kertoo Daily Mail.

Viesti johti kiivaaseen nimittelyyn miesten välillä, jonka päätteeksi Witkowski rynnäköi Brooksin kotiin. Täällä Brooks kuitenkin hyökkäsi miehen kimppuun veitsen kanssa.

Witkowski yritti paeta hyökkäystä kylpyhuoneeseen, mutta raivostunut Brooks runnoi oven nurin ja jatkoi pahoinpitelyään kylpyhuoneessa. Witkowski sai hyökkäyksen aikana yli sata erilaista vammaa, kuten mustelmia, viiltoja ja haavoja. Hän kuoli lopulta saatuaan iskun sydämeensä.

Oikeudessa Brooks välttyi murhasyytteeltä, mutta sai tuomion taposta. Lieventävänä seikkana pidettiin muun muassa sitä, että Witkowski oli provosoinut hyökkäystä.

Brooksin mukaan myös Witkowskilla oli hyökätessään veitsi. Tätä ei kuitenkaan pystytty todistamaan oikeudessa puoleen eikä toiseen.

(MTV3)

Lue myösDaily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.