Mainos

Kasa rikosilmoituksia Messukeskuksesta – mies yritti tuopin kanssa väkisin ulos

Helsingin Messukeskuksesta on eilisen aikana kirjattu kahdeksan rikosilmoitusta. Poliisin mukaan anastusrikosten ja näpistyksen lisäksi on kirjattu kaksi ilmoitusta järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta, yksi pahoinpitely sekä yksi vahingonteko.

Messukeskuksessa on viikonlopun aikana ollut useita tapahtumia, kuten SkiExpo, BoardExpo, DigiExpo sekä Lätkä&Säbä -Expo-messut. Lisäksi Messukeskuksessa oli K-ryhmän ammattitapahtuma.

Rikoskomisario Sampo Suomala kertoo, että järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta tuli kaksi ilmoitusta. Toisessa tapauksessa henkilö oli tarttunut ravintolan työntekijää olkavarresta ja ravistellut tätä. Henkilö ei ollut suostunut poistumaan ravintolasta kehotuksista huolimatta.

– Kun häntä oltiin poistamassa, hän lähestyi järjestyksenvalvojaa nyrkit pystyssä, Suomala kertoo.

Sama henkilö oli myös avannut oven niin voimakkaasti, että ovipumppu oli mennyt rikki.

Tuopin kera tuulikaapissa

Toinen järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen tapahtui, kun henkilö yritti useaan kertaan poistua anniskelualueelta tuoppi kädessään.

– Järjestyksenvalvoja oli häntä estellyt, ja viimeisellä kerralla henkilö oli yrittänyt väkisin työntyä ovesta ulos. Järjestyksenvalvoja oli pysäyttänyt hänet käsillä ja selkeästi ilmoittanut, ettei tuopin kanssa voi poistua. Henkilö olikin luovuttanut tuoppinsa järjestyksenvalvojalle, Suomala kertoo.

Hetkeä myöhemmin sama henkilö oli kuitenkin käynyt käsiksi järjestyksenvalvojaan tuulikaapissa. Tapahtunutta tutkitaan myös pahoinpitelynä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.