Mainos

Karu video paljastaa – näin helposti pedofiili löytää uhreja netistä

21-vuotiaan Youtube-tähden video paljastaa, kuinka helppoa pedofiilien on houkutella nuoria tyttöjä uhreikseen internetissä. Asiasta kirjoittaa Daily Mail.

Kepposia ja testejä Youtubeen videoiva Coby Persin teki yhteistyössä kolmen tytön vanhempien kanssa valistusvideon, jonka tarkoituksena on saada lapset ja vanhemmat ymmärtämään, millaisia vaaroja internetissä vaanii.

Videollaan Persin tekeytyy 15-vuotiaaksi "Jasoniksi" ja alkaa jutella kolmen 12-, 13- ja 14-vuotiaan tytön kanssa Facebookissa. Hän juttelee kaikkien tyttöjen kanssa muutaman päivän ajan, jonka jälkeen hän sopii heidän kanssaan tapaamiset.

– Se, mitä tällä videolla näkyy, on järkyttävää ja jokaisen pitäisi nähdä se, hän sanoo.

Persinin ensimmäinen uhri, 13-vuotias Mikayla uskoo pian, että Persin on juuri paikkakunnalle muuttanut Jason-poika. He sopivat tapaavansa läheisessä puistossa, kun Mikaylan vanhemmat ovat poissa kotoa. Kun Mikayla saapuu puistoon, Persin huhuilee häntä viitaten heidän keskusteluihinsa Facebookissa. Hieman epävarman oloinen Mikayla lähestyy Persiniä ja samalla Mikaylan isä hyppää esiin piilostaan ja alkaa huutaa tytölleen.

– Mikayla, olet hullu? Hän olisi voinut olla raiskaaja! Hän olisi voinut olla pedofiili! Miten voit tehdä tällaista?

Tytöt helppoja uhreja

Myös 12-vuotiaan Juliannan kanssa tapaamisen sopiminen on lastenleikkiä. Julianna tosin sanoo, että heidän on tavattava niin, että hänen isänsä ei ole paikalla, sillä Juliannalla ei ole lupaa tapailla poikia. Julianna pyytää ”Jasonin” tulemaan käymään, kun hän uskoo isänsä olevan nukkumassa.

Todellisuudessa Juliannan isä on Persinin mukana ja järkyttyy, kun tytär todella avaa oven Persinille myöhään illalla.

Ehkä pelottavin testi osuu kuitenkin 14-vuotiaan Jennan kohdalle. Tyttö luulee, että hänen vanhempansa ovat lähteneet illalla ulos. Todellisuudessa he istuvat naamiot päässä Persinin kanssa pakettiautossa, johon Jenna nousee sovittuaan tapaamisesta ”Jasonin” kanssa.

Samaan aikaan, kun tyttö nousee autoon sisälle, Jennan vanhemmat käyvät tyttöön käsiksi takapenkiltä. Tyttö pelästyy ja alkaa kiljua.

Eikä tilanne paljon rauhoitu senkään jälkeen, kun tyttö huomaa, että takapenkillä ovatkin isä ja äiti.

– Mitä olisi tapahtunut, jos täällä takana olisikin ollut joku muu kuin me, jos täällä olisi oikeasti ollut hulluja ihmisiä takapenkillä, Jennan äiti huutaa tyttärelleen.

Persin lopettaa videon muistuttamalla, että vanhempien olisi syytä keskustella jälkkikasvunsa kanssa siitä, mitä voi tapahtua, jos he käyttäytyvät vastuuttomasti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.