Mainos

Karttakeskuksen tiekartasta löytyvät kaupunkien Alkotkin

Karttakeskuksen uusi ajantasaistettu painos GT Tiekartastosta ottaa huomioon autoilijoiden tarpeet viimeisen päälle. Tiekarttasivuilla on yli 10 000 automatkailijaa palvelevaa matkailu- ja palvelukohdetta; omilla merkeillään mm. huoltoasemat, uimapaikat ja huvipuistot.

Selkoa saa myös kaupunkimatkailusta: maamme 40 suurimman kaupungin kartoilta käyvät ilmi niin Alkon myymälät, apteekit, poliisiasemat, hotellit kuin nähtävyydetkin.

Tiekartaston yli 50 000 karttanimen hakemistossa ovat karttojen asutus-, maasto-, ja vesistönnimet hakuruutukoodeineen. Onpa mukaan liitetty varmuuden vuoksi autoilijan vahinkoilmoituskaavakkeet vakuutusyhtiölle, jos matkalla sattuisi haaveri.

CD-rompulta myös tietoa

Karttakeskus on lisäksi koonnut koko Suomen kattavat 19 GT-karttaa ja valtakunnallisen osoiteaineiston taajamista ja haja-asutusalueista yhdelle CD-levylle. Lisäksi tämä GT Suomi - Genimap Paikannuskartta sisältää 40 kaupunkikarttaa sekä lähestymiskarttoina YT Yleiskartan ja AT Autoilijan tiekartan.

GT Suomi toimii nykyaikaisessa normaalitehoisessa PC-tietokoneessa, jossa on käyttöjärjestelmänä Windows 95/98 tai NT 4.0. Karttakeskus on avannut pelkästään karttakauppaan erikoistuneen Internet-myymälän, jonka osoite on www.sirkus.com/karttapiste tai www.karttakeskus.fi
(STT) -ps17:11

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.