Mainos

Kartonkiperijää epäillään vaimonsa ruumiin säilyttämisestä

Tetra Pak -pakkauskartongeilla rikastunutta miljardööriä aiotaan kuulla hänen vaimonsa kuolemaan liittyen, kertovat ulkomaiset uutistoimistot.

Uutistoimistojen mukaan ruotsalaistaustaista Hans Kristian Rausingia, 49, syytetään vaimonsa hautaamisen viivästyttämisestä. Hänen epäillään säilyttäneen vaimonsa ruumista päiväkausia kuoleman jälkeen.

Rausingin Eva-vaimo löytyi kuolleena viime viikolla.

Aiemmin tällä viikolla brittimediat kertoivat, että Rausingia syytettäisiin murhasta. Ruotsalaisen uutistoimisto TT:n tuoreiden tietojen mukaan Rausingia ei kuitenkaan epäillä murhasta.

Eva Rausingin kuolema tuli ilmi kotietsinnässä sen jälkeen, kun hänen miehensä jäi viime viikolla kiinni Lontoossa ajettuaan autoa huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena. Kuolinsyy ei selvinnyt ruumiinavauksessa.

Eva ja Hans Kristian Rausing tapasivat toisensa huumevieroituksessa 1990-luvulla. Brittimediat esittivät Evan kuolinsyyksi alun perin huumeiden yliannostuksen.

Rausingit ovat Iso-Britannian kahdenneksitoista rikkain perhe. Hans Kristian Rausingin isoisä on Tetra Pak -pakkausten keksijä.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters - TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.