Mainos

Kärsitkö raudanpuutteesta? Osallistu testiryhmään!

Kaikenikäiset naiset voivat kärsiä raudanpuutteesta. Jos esimerkiksi odotat lasta, laihdutat tai sinulla on runsaat kuukautiset, on todennäköistä, ettet saa tarpeeksi rautaa. Helmi testaa yhdessä Hankintatukun kanssa Ferroforte B + C -rautavalmistetta.

Rauta on välttämätön kivennäisaine. Se on tarpeellinen veren punasoluissa olevan hemoglobiinin muodostamiseen. Se kuljettaa happea keuhkoista soluihin. Rauta on osa monia aineenvaihdunnalle tarpeellisia entsyymejä. Jos ravinto sisältää liian vähän rautaa, voi seurauksena olla anemia.

Raudan saantisuositus aikuisille on 9 – 15 mg vuorokaudessa, miehillä vähemmän ja naisilla enemmän. Veren rautapitoisuutta voi mitata hemoglobiinikokeella. Hemoglobiinin viitearvot ovat naisilla 117 – 155 g/l ja miehillä 134 – 167 g/l.

Haemme Helmen testiryhmään henkilöitä, jotka haluavat testata Ferroforte B + C -lisärautavalmistetta? Jos olet väsynyt ja voimaton ja sinusta tuntuu, että veto on lopussa, sinulla saattaa olla raudan vajausta. Myös yksipuolinen ruokavalio, raskaus tai rankka urheilu saattavat aiheuttaa raudanpuutetta. Ehkä oletkin jo testannut jotain toista valmistetta?

Tule mukaan testaamaan! Testaaja sitoutuu testaamaan tuotetta 4 viikon ajan ja raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla. Haemme testiryhmään yhteensä 20 henkilöä.

Täytä yhteystietosi ja perustele vastauskentässä, miksi juuri sinä sopisit Ferroforte B + C -valmisteen testaajaksi. Puutteellisin tiedoin tulleita lomakkeita emme valitettavasti voi huomioida.

Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa.Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Kuvat: Colourbox ja Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.