Kärppien Kasper Björkvistille kyseenalainen ulosajo – TV-ottelussa dramaattinen käänne

Kärppien Kasper Björkqvist lentää ulos Jyväskylässä, JYPin Teemu Suhonen kokee kovia 1:42

Jääkiekon SM-liigassa JYP isännöi torstain TV-ottelussa (Sub) Kärppiä. Vierasjoukkue Kärpät johti taistoa kahden erän jälkeen 2–0. JYP kavensi erän alussa, minkä jälkeen draama sen kuin lisääntyi. Kärppien hyökkääjälle Kasper Björkqvistille tuomittiin hyvin kyseenalainen ulosajo, kun JYPin puolustaja Teemu Suhonen lähti viime hetkellä väistämään häntä. Liikkeen myötä Björkqvist osui polvellaan Suhoseen. Video ulosajotilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

Seuranneella ylivoimalla JYP iski tasoituksen, kun Severi Lahtinen yllätti pienestä kulmasta Kärppä-vahdin Joel Blomqvistin. 2–2-maali syntyi ajassa 56.16.

Korjattu Björkvistin sukunimeä otsikossa kello 21.14.