Mainos

Karpela: Mummoni ottaa tämän illan talteen

Eduskunnan jättävälle Tanja Karpelalle tämän vuoden Linnan juhlat saattavat olla viimeiset. Karpela kertoo jättävänsä kansanedustajan työnsä haikein mielin.

- Etenkin työtovereita tulee ikävä. Mutta tämän haikeuden rinnalla on myös yhtä vahvana innostus, sillä alkaa uusi aika, joka tuo uusia mahdollisuuksia.

Tulevaisuuden suunnitelmiaan hän ei vielä halunnut tarkemmin paljastaa.

- Katsotaan nyt nämä työt ensin loppuun ja sen jälkeen mietitään mitä näistä suunnitelmista lähdetään toteuttamaan.

Jo 12. Linnan juhlat kolunnut Karpela kertoo, että jokainen itsenäisyyspäivän vastaanotto on ollut erilainen.

- Ensimmäinen kerta oli ehdottomasti se, jossa jännitin eniten. Jännitin niitä niin paljon, etten muista siitä ensimmäisestä kerrasta juuri yhtään mitään.

Jännitykseltä ei Karpela näissäkään juhlissa välttynyt.

- Täällä on aina sellaisia jännitysmomentteja, joista olen Jannen kanssa jutellut. Ei esimerkiksi koskaan tiedä miten laahuksen kanssa käy, onnistutaanko menemään koko ilta läpi niin että sen päälle ei astuta. Nyt täytyy sanoa, että hyvin tässä on selvitty, mutta iltaa on vielä jäljellä.

Viimeiset juhlat jäävät kuitenkin varmasti Karpelan mieleen jännityksestä huolimatta. Siitä pitää huolen Karpelan 90-vuotias isoäiti. Karpelan mummolla on ollut tapana ottaa tärkeitä lehtileikkeitä talteen nuoresta lähtien

- Hän on ollut sillä tavalla luotettava, että on ottanut talteen leikkeet, jos on jotain mitä haluan itse sitten mummona muistella. Eli isoäitini katsoo lehdet varmasti myös huomenna ja laittaa tämänkin illan talteen.

Illan juhlat Karpela aikoo lopettaa lyhyeen, eikä suunnittele lähtevänsä jatkoille.

- Tuo meidän pikkarainen on vielä sen verran pieni, että lähdemme varmasti aika aikaisin kotiin. Huomenna aamulla taas töihin, ei kunto riitä valvoa kovin myöhään, Karpela naurahtaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.