Karoliinan muodonmuutos: Vanhoista vaatteista uusi look!

Miten vanhoista vaatteista ja kolme uutta, upeaa asukokonaisuutta? Auroran henkarit -muotiblogisti Aurora auttaa Karoliinaa muodonmuutoksessa.

Muotitietoinen-sarjan ensimmäisessä jaksossa muodonmuutoksen kokee Lahdesta kotoisin oleva äidinkielen lehtori ja freelance-toimittaja Karoliina, 27. Kahden pienen lapsen äiti haluaisi aikuistua pukeutumisen suhteen, sillä hän kokee olevansa tyylillisesti liian teini ja toivoo saavuttavansa klassisen tyylin, jossa on särmää.

Karoliina toi muodonmuutoksen kolme vanhaa vaatekappaletta – ruutupaidan, nahkashortsit ja pillifarkut – joista toivoi kolmea uutta lookia.

Muodonmuutoksen toteuttaa Auroran henkarit -muotibloggaajaAurora Pöntinen, joka kuvailee omaa tyyliään skandinaavisen pelkistetyksi.

Muodonmuutoksen inspiraatio

– Valitessani Karoliinan vaatteita lähdin yhdistelemään hänen ammattiaan opettajana, siihen liittyviä vaatimuksia, sekä hänen ikäänsä ja entistä tyyliään. Olen itse Karoliinan kanssa hyvin saman ikäinen, joten muutos pois "nuorisotyylistä" on tuttu itsellenikin. Yhdistelmissä tavoittelin rentoutta ja trendikkyyttä pitäen kuitenkin silmällä Karoliinan toivetta asiallisesta tyylistä.

Asu 1

Parka, kauluspaita ja neule: Monki

Helmikaulukset: Pieces

Nilkkurit: Tamaris

– Nahkashortsien kanssa lähdin siitä, etten edes yritä tehdä niistä "toimistokelpoisia", vaan yritin auttaa Karoliinaa löytämään helpon kaupunkityylin niihin yhdisteltäväksi. Valitsin paljolti suosiossa olleen parkatakin, jotta yhdistelmä pysyisi sopivan maanläheisenä ja helpot arkinilkkurit rauhoittamaan nahkashortsien hieman villiä lookia, Aurora kertoo.

Asu 2

Kynähame: Monki

Kaulakoru: H&M

Kengät: DinSko

– Kun Karoliina kertoi pitävänsä ruutupaidoista ja yhdistelevänsä niitä lähinnä Converseihin, päätin tehdä ruutupaidasta täysin päinvastaisen yhdistelmän ja näyttää Karoliinalle, että ruutupaita taipuu yllättäen varsin moneen. Mikäpä poikkeisi enemmän skeittihenkisestä ruutupaita ja Converset -tyylistä kuin kynähame ja korkokengät? Tässä asussa oli myös mukana tausta-ajatus siitä, miten hän voi soveltaa vapaa-ajan lempivaatteitaan (kuten ruutupaitaa) myös työkäyttöön, Aurora kuvailee.

Asu 3

Pooloneule ja jakku: Weekday

Westernnilkkurit: Bianco

Rannekello: Glitter

Laukku: stailaajan oma vintage Chanel

– Viimeisenä vuorossa olivat Karoliinan lempparifarkut, joten yhdistin ne myöskin helppoon tyyliin, joka sopii niin kaupungille, nuorelle opettajalle kuin iltamenoihinkin. Ajatuksena oli pitää yhdistelmä simppelin tyylikkäänä ja helposti muunneltavana. Bleiserit ovat viime aikoina olleet kovassa huudossa kuten myös pooloneuleet, joten otin vapauden yhdistää ne päällekkäin. Yhdistelmä on skandinaavisella tavalla androgyyni, mutta korkkarit ja pieni laukku tuovat sopivan siihen ripauksen naisellisuutta, Aurora kertoo.

– Paras palkinto luomilleni tyyleille oli ehdottomasti se, kun Karoliina viestitti kuvauksien jälkeen menneensä kaupunkiin ja shoppailleensa itselleen vaatteita, joita hänen uusiin tyyleihinsä kuului!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja