Mainos

Karmiva pahoinpitely päättyi kuolemaan – syyttäjä vaatii tuomiota murhasta

Kahdelle miehelle vaaditaan tuomiota murhasta Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mukaan miehet pahoinpitelivät uhriaan pitkään, ja väkivalta oli erityisen raakaa ja julmaa. Uhri kuoli vammoihinsa sairaalassa neljä päivää pahoinpitelyn jälkeen.

Uhria pahoinpideltiin ensin toisen syytetyn asunnolla. Miestä muun muassa lyötiin eri puolille kehoa ja kasvoihin. Tämän lisäksi häntä potkittiin syyttäjän mukaan voimakkaasti monta kertaa päähän ja eri puolille kehoa.

Miehet myös polttivat miehen kehoa savukkeella ja repivät uhria hiuksista.

Väkivalta jatkui myöhemmin, kun syytetyt veivät uhrin toisen syytetyn asunnolle. Siellä uhri muun muassa paiskattiin seinään, häntä lyötiin ja hänen päälleen kaadettiin virtsaa.

Poliisin esitutkinnassa ei selvinnyt varsinaista motiivia teolle.

Uhri sai pitkäkestoisesta väkivallasta runsaasti vammoja eri puolille kehoa. Hän kuoli syyttäjän mukaan lukuisten vammojen yhteisvaikutuksesta.

Syyttäjä vaatii miehille rangaistusta murhasta muun muassa siksi, että henkirikos tehtiin erityisen raa'alla ja julmalla tavalla. Uhri oli myös päihtynyt, eikä hänellä ollut mahdollisuutta puolustautua. Uhri ei syyttäjän mukaan kohdistanut epäiltyihin väkivaltaa eikä muutenkaan antanut aihetta tekoon.

Murhan lisäksi syyttäjä vaatii kahdelle muulle henkilölle rangaistusta pelastustoimen laiminlyönnistä. He tiesivät syyttäjän mukaan uhrin olevan hengenvaarassa, mutta eivät hankkineet apua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.