Karmiva murha ja katoamistapaus hämmentää USA:ssa – mitä heille tapahtui?

Yhdysvalloissa Georgiassa poliisi yrittää selvittää järkyttävää murha- ja katoamistapausta. 88-vuotias Russell Dermondin päätön ruumis löydettiin tämän miljoona-asunnosta. Miehen 87-vuotias vaimo on kateissa.

Poliisi ei epäile Dermondin surmasta vaimoa, vaan uskoo tämän joutuneen siepatuksi.

– Meidän täytyy olettaa, tai ainakin rukoilla sen puolesta, että rouva Dermond on yhä elossa ja saatava hänen olinpaikkansa selville, Putnamin sheriffi Howard Sills kommentoi CNN:lle.

Tutkijat uskovat, että Russell Dermond surmattiin viime viikon perjantain ja sunnuntain välisenä aikana. Miehen irti leikattua päätä ei ole vielä löydetty.

Ystävät löysivät surmatun aviomiehen

Sherifi Sills kuvaili tapausta erittäin epätavalliseksi ja uransa turhauttavimmaksi murhatutkimukseksi. Stillsin mukaan naapurustossa, jossa pariskunta asui, ei ole tapahtunut edes murtoja viimeiseen 18 vuoteen.

– En usko, että tämä on ollut sattumanvarainen tapaus. Jostain syystä nämä kaksi oli valikoitu, Sills arvioi.

– He elivät hienossa naapurustossa, eräässä hienoimmista tällä alueella. He elivät umpikujan päässä, aidatulla miljoona-asuinalueella, jolla ei tapahdu rikoksia.

Pariskunta on ollut naimisissa 68 vuotta, heillä on kolme aikuista lasta sekä lapsenlapsia.

Kadonneen rouva Dermondin lompakko, kännykkä sekä auto löytyivät kaikki avioparin asunnolta.

Russell Dermondin ruumiin löysivät tällä viikolla perheystävät, jotka olivat tullut käymään asunnolla, koska eivät olleet kuulleet pariskunnista päiviin. Dermond oli löytynyt kuolleena autotallista.

– En ole varma, murhattiinko hänet siellä, mutta luonnollisestikin siellä oli paljon verta.

Ei johtolankoja

Tutkimuksissa ei ole toistaiseksi löytynyt mitään syytä murhalle. Tutkijoiden mukaan pariskunnalla ei ollut vihollisia, eikä muutakaan mahdollista motiivia ole vielä selvinnyt.

– Jos minulla olisi kunnollinen johtolanka, en seisoisi tässä puhumassa kanssanne, sheriffi totesi toimittajille.

– Ainoa henkilö, joka ei tällä hetkellä ole epäilty on sheriffi Sills, koska tiedän itse missä olin.

Dermondien miljoona-asunto sijaitsee järven rannalla. Tällä hetkellä tutkijoiden tiedossa ei ole, onko murhaaja tullut talolle tietä pitkin vai veneellä järven kautta.

Koska tapauksessa ei ole tullut edistystä, tutkijat ovat pyytäneet nyt yleisön apua Shirley Dermondin löytämiseksi.

Tapauksen yksityiskohdat ovat saaneet tutkijat hämilleen.

– Tämä on niin poikkeuksellista, Sills totesi.

– Jos kyseessä on sieppaus, luulisi, että tulee jonkinlainen lunnasvaatimus. Jos tarkoitus oli surmata, niin luulisi, että molempien ruumiit olivat täällä. Ja sitten kummankaan taustasta ei löydy yhtään mitään, joka viittaisi siihen, että mitään tällaista voi tapahtua. Ja sitten tämä tapahtuu vielä alueella, jossa surmia ei yleensä tapahdu.

Lue myös:

    Uusimmat