Karmea tapaus: kilpapyöräilijä kidnapattiin keskellä kirkasta päivää – "Kun heräsin, olin sidottuna alasti tuoliin"

Itävaltalainen kilpapyöräilijä Nathalie Birli joutui kidnappauksen kohteeksi tiistaina iltapäivällä.

Birli oli harjoittelemassa maantiellä Grazissa, Itävallassa, kun mielenterveysongelmista kärsivä mies osui häneen punaisella autollaan.

– Kaaduin ja mursin käteni. Mies nousi autosta, löi minua kepillä, sitoi minut teipillä ja laittoi minut autoon. Sitten pyörryin hetkeksi aikaa. Kun heräsin, olin sidottuna alasti tuoliin, Birli muisteli Kronen Zeitung-lehdelle.

Birlin mukaan kidnappaaja oli täynnä vihaa.

– Hän peitti silmäni, pakotti minua juomaan viiniä ja snapseja. Ja hänellä oli koko ajan veitsi kädessä. Yhtäkkiä hän sulki suuni ja nenäni ja yritti tukehduttaa minut. Hän kuitenkin päästi irti, mutta pakotti minut kylmään veteen ammeeseen ja yritti hukuttaa minut.

Birli onnistui kuitenkin maanittelemaan miehen vapauttamaan hänet. Hän kehui miehen orkideoita, jonka jälkeen kidnappaaja kertoi olevansa puutarhuri. Hän avasi elämäänsä: hänen isänsä oli kuollut, äiti kärsi alkoholiongelmasta ja miehen tyttöystävä oli pettänyt häntä.

Yhtäkkiä mies oli hänelle mukava.

– Sanoin hänelle, että sovitaan tämän olevan onnettomuus, jos hän päästää minut menemään. Hän päätti vapauttaa minut ja vei minut kotiin.

Hirlin kidnapannut mies on pidätetty. 

Lue myös:

    Uusimmat