Mainos

Karmea löytö: Tokion "vanhin mies" kuolleena vuosikymmeniä

Mies, jota pidettiin pitkään Tokion vanhimpana miehenä, onkin ollut kuolleena vuosikymmenien ajan, kertovat japanilaisviranomaiset. Totuus paljastui keskiviikkona, kun vuonna 1899 syntyneen Sogen Katon muumioitunut ruumis löydettiin tämän asunnosta.

Poliisit tekivät karmean löydön sen jälkeen, kun viranomaiset olivat pyytäneet heitä päivittämään Tokion vanhimpien asukkaiden tietoja syyskuussa viettävää "Vanhusten kunnioittamisen päivää" varten.

Sosiaaliviranomaiset olivat yrittäneet tavata Katoa jo aiemmin tänä vuonna, mutta miehen omaiset eivät antaneet heidän tulla sisälle taloon. Omaiset olivat väittäneet, että Kato voi hyvin, mutta ei halua tavata ketään.

Poliisin mukaan japanilaismiehen lapsenlapsi on nyt tunnustanut, että Kato lukkiutui makuuhuoneeseensa noin 30 vuotta sitten. Tätä ennen hän oli sanonut haluavansa "olla elävä Buddha". Omaiset uskovat, että mies kuoli pian tämän jälkeen.

Tokion poliisi tutkii nyt, onko tapauksessa syyllistytty rikokseen. Sogen Katon omaisten epäillään nostaneen tämän eläkettä vuosikymmenien ajan.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.