Mainos

Karmea löytö Oulussa: Kellarikomerossa viiden vauvan ruumiit

Poliisi löysi eilen Oulussa kellarikomerosta viiden lapsen ruumiit.

Ruumiit löytyivät, kun poliisi sai ilmoituksen, että keskustassa sijaitsevan kerrostalon kellarikomerosta on löytynyt voimakkaasti haisevia pakkauksia.

Tapahtumapaikalla poliiseille ilmoittautui 35-vuotias nainen, joka sanoi tietävänsä pakkausten sisällön. Nainen kertoi, että pakkauksissa oli kolmen lapsen ruumiit, jotka hän on synnyttänyt 5-10 vuotta sitten. Poliisi on pidättänyt naisen.

Helsingin Sanomien poliisilta saaman tiedon mukaan nainen oli muuttanut taloon muutama kuukausi sitten. Poliisi epäilee, että nainen toi vauvojen ruumiit muuton yhteydessä.

Poliisin tutkimuksissa ilmeni kuitenkin, että pakkauksissa on viiden vauvan ruumiit. Ruumiiden ikää ei ole vielä pystytty selvittämään. Poliisin tämän hetkinen näkemys on, että kyseessä on lähes täysi-ikäisten sikiöiden ruumiit.

Poliisikuulustelussa nainen on kertonut synnyttäneensä lapset kotonaan kuolleina ja säilyttäneensä ruumiit. Osa ruumiista on pahoin hajonnut. Poliisin mukaan nainen ei ole pystynyt kertomaan mitään järjellistä syytä teolleen.

Poliisin mukaan tapauksen tutkiminen tulee kestämään kuukausia. Tällä hetkellä rikosnimikkeenä on tappo. Pidätetyllä naisella ei ole minkäänlaista rikoshistoriaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.