Karmea insestirikos kuohuttaa Argentiinassa: "Pahempi kuin Josef Fritzl"

Argentiinassa on paljastunut järkyttävä insestitapaus. 62-vuotiasta miestä syytetään tyttärensä raiskauksista yli 30 vuoden ajan.

Vuosikymmeniä kestäneen seksuaalisen hyväksikäytön aikana tytär synnytti kymmenen lasta.

- Epäilty on kiistänyt syytteet, mutta dna-testit ovat vahvistaneet hänen olevan lasten isä, tuomari Virgilio Palud kertoo paikalliselle radioasemalle.

Tuomari kuvailee teon olevan "jopa pahempi" kuin itävaltalaisen Josef Fritzlin, joka niin ikään raiskasi tytärtään vuosien ajan.

Argentiinalaismiestä syytetään nyt toistuvasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja insestistä. Rikoksista voi saada jopa 20 vuoden vankeusrangaistuksen.

Hyväksikäyttö alkoi tytön ollessa 13-vuotias

Rikosvyyhti lähti selviämään, kun mies pidätettiin karjan varastamisesta viime kesäkuussa. Tällöin 43-vuotias tytär ilmoitti poliisille isänsä karmeista teoista, vaikka mies oli uhkaillut häntä pysymään vaiti. Tapauksesta kerrottiin julkisuuteen vasta eilen.

Naisen mukaan hyväksikäyttö ja pahoinpitelyt alkoivat, kun hän oli vasta 13-vuotias. Rikokset tapahtuivat Nicanor Molinasin kylässä, noin 600 kilometriä pohjoiseen Buenos Airesista.

Raiskausten seurauksena syntyneet kymmenen lasta ovat nyt iältään 7-27-vuotiaita. Yksi lapsista on kuollut.

Tuomarin Paludin mukaan vain vanhin lapsista tietää, että heidän isänsä ja isoisänsä on yksi ja sama henkilö.

Viime kuukausina Argentiinassa on paljastunut useita laajoja insestitapauksia. Viime vuonna maata kuohutti "Mendozan hirviöksi" nimetty mies, joka oli raiskannut vuosien ajan tytärtään. Tytär synnytti seitsemän lasta.

Viime kuussa 60-vuotiasta miestä syytettiin tyttärensä hyväksikäytöstä kahden vuosikymmenen ajan. Nainen synnytti kuusi lasta, joista yhtä mies käytti myös seksuaalisesti hyväkseen.

(MTV3 - AFP)

Lue myös:

    Uusimmat