Mainos

Kärkikolmikon yllättäjä McDonald’s kertoo: Teemme töitä imagomme eteen

Suomen parhaiden työpaikkojen kolmossijalle on ampaissut pikaruokaketju McDonald’s kertoo tehneensä pitkäjänteistä työtä työntekijöidensä viihtyvyyden eteen.

Julkisuudessa McDonald’s on usein saanut negatiivista julkisuutta työpaikkana, jossa “nuoret tekevät hiki hatussa hampurilaisia”.

Great Place to Workin listauksessa työntekijöiden vastaukset muodostavat 2/3 yrityksen sijoituksesta. Työntekijöiltä kysytään, mitä mieltä he ovat työpaikastaan. Lisäksi yritysten johtamiskäytännöt auditoidaan, mikä muodostaa 1/3 yrityksen sijoituksesta. 

– Tämä on väärä mielikuva, naurahtaa McDonald’sin henkilöstö- ja koulutusjohtaja Maarit Latvala MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa.

Latvalan mukaan yritys joutuu kuitenkin tekemään töitä sen eteen, että julkisuudessa sitkeästi pysyvä imago saataisiin muuttumaan.

– Olemme itse tienneet kauan, että työntekijät ovat tyytyväisiä meihin. Nyt hyvän sijoituksen avulla saamme tämän tiedon myös julkisuuteen, Latvala iloitsee ja muistuttaa, että sijoituksella on suuri merkitys myös työpaikan sisäiselle me-hengelle.

McDonald’s toimii franchise-periaatteella, eli useimmat ravintolat ovat itsenäisten yrittäjien omistamia. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.