Karita Tykkä: Tämä on kauneudenhoidossa minulle tärkeintä

Juontaja ja korusuunnittelija Karita Tykkä on häikäisevä ilmestys. Luonnollisuuteen ja pitkäjänteisyyteen kauneudenhoidossaan luottava Tykkä paljasti upean ulkonäkönsä salaisuuden.

Kuvankaunis Miss Suomi vuosimallia 1997, Karita Tykkä, 36, kertoo avoimesti, mikä on hänelle kauneudenhoidossa tärkeintä. Tätä nykyä mallin ja juontajan töiden parissa viihtyvä, sekä Tillander-korumerkille koruja suunnitteleva luonnollinen kaunotar paljastaa pitävänsä ihonhoitoa erityisen tärkeänä osana kauneudenhoitoaan.

Ihonhoito on kauneudenhoidon kulmakivi

Tykän ei tarvitse miettiä hetkeäkään, mikä on hänen kauneudenhoitonsa kulmakivi: ihosta on pidettävä hyvää huolta. Tykkä muistuttaa, että etenkin rasitettu iho kaipaa huolellista hoitoa.

– Se on todella tärkeää varsinkin kun on meikkiä kasvoilla ja kuumien valojen alla, Tykkä kertoo.

Myös säännölliset tapaamiset kauneuden ammattilaisten kanssa ovat muodostuneet hänelle rutiineiksi. Säännölliset kasvohoidot takaavat sen, että hänen ihonsa säilyttää kuulautensa.

Entinen missi kehottaa kiinnittämään huomiota myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mitä kauneudenhoitoon tulee. Kun elämäntavat ovat kunnossa, kehokin kiittää.

– Hyvä, ravitseva ja ravintorikas ruoka sekä happi ja vesi ovat tärkeitä. Ne ovat oikeastaan avaintekijät omassa kauneudenhoidossani, Tykkä toteaa.

Hyvä iho on onnistuneen meikin pohja

Tykkä muistuttaa, että upea meikki vaatii kestääkseen alleen hyvinvoivan ihon. Kun iho on kunnossa, meikki kiinnittyy paremmin ja lopputulos on luonnollisempi.

– Se, että iho on hyvässä kunnossa ja siinä on hyvä hengittävä meikkituote, on minusta aika hyvä pelastus. Hyvä iho on minun mielestäni tärkeämpi kuin mikään erillinen meikkituote.

– Esimerkiksi tänä aamuna olen laittanut seitsemän aikaan meikin kasvoille, enkä ole korjannut sitä kertaakaan. Minulla ei silti ole sellainen olo, että pitäisi olla katsomassa koko ajan, että onko meikkini kunnossa, Tykkä kertoo.

Myös meikkiä tarvitsee silloin vähemmän, kun ihoa on hoidettu hyvin.

– Silloin kun iho on hyvässä kunnossa, niin se myöskin kantaa, eikä tarvitsekaan sitä pakkelia ja peittelyä niin paljon, Tykkä toteaa.


Lue lisää upeiden suomalaisnaisten kauneudenhoidosta:


AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja