Karita Tykän joululahjavinkki miehille: Tällä et mene metsään!

Korusuunnittelijana ansioitunut Miss Suomi, yrittäjä ja huippumalli Karita Tykkä on rakastanut koruja saparopäisestä pikkutytöstä lähtien. Nainen neuvoo viime hetken joululahjaostosten kanssa painivia valitsemaan laadukkaan korun, sillä sen kanssa harvoin menee metsään.

Vuonna 1997 Miss Suomeksi kruunattu Karita Tykkä (o.s. Tuomola), 35, on nykyään huippumalli, yrittäjä ja korusuunnittelija. Naisen suunnittelema monipuolinen niin dramaattista onyx-kivikoruja kuin hempeitä ruusukvartsia sisältäviä riipuksiakin sisältävä Karita by Tillander -mallisto valmistui keväällä 2011. Tummaverinen kaunotar on aina ollut korujen perään.

– Kun aloin tehdä missivuonna omaa rahaa eri tavalla kuin opiskeluvaiheessa, aloin ostaa enemmän koruja. Kuopiossa (josta Tykkä on kotoisin) oli korukauppa, jonne menin aina huonona päivänä ja ilmoitin haluavani jonkun korun mielialaani kohottamaan, nainen muistelee hymyillen.

– Miehet, ostakaa naiselle koruja. Siinä ei voi mennä ikinä pieleen. Mitä enemmän satsaa laatuun, ihanaan ja kauniisti pakattuun koruun, sitä vähemmän menee mönkään!, Tykkä vinkkaa viimeisten hetkien lahjavinkkejä kaipaaville.

Tykän tyylivinkki

Elegantti ja näyttävä nainen luottaa oman ulkonäkönsä suhteen selkeään, mutta näyttävään tyyliin.

– En pue montaa korua yhtä aikaa päälle, vaan säilytän aina painopisteen yhdellä alueella. Pidän miesten kelloista, joita minulla on usein käsissä. Isot kellot ovat minun juttuni. Selkeää ja näyttävää tai minimalistista, mutta ei paljoa kerralla, nainen summaa.

– Korulla voi muuttaa helposti arkisen asun juhlavaksi. Vaikkapa rikkinäiset farkut ja valkoinen kauluspaita hihat käärittyinä muuntautuu rönttävaatteista kauniilla timanteilla asustettuna juhliin valmiiksi.


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja