Karismaattinen kivitalo romanttisessa Ranskassa

Idyllinen ja juuri remontoitu myyntikohteemme sijaitsee huikeissa vuoristomaisemissa Charlieussa, Ranskassa. Historiaa huokuvan talon juuret juontavat 1860-luvulle.

Ainutlaatuinen myyntikohteemme sijaitsee kirsikka- ja pähkinäpuiden reunustamalla tontilla Charlieussa, Burgundin ja Rhone-Alpesin rajalla. Rinteeseen rakennetusta talosta avautuu henkeäsalpaavan kauniit vuoristomaisemat.

Komealla kivitalolla on pitkät perinteet, sillä se on rakennettu 1860-luvulla. Kaksikerroksisessa talossa on kolme makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Nykyaikaisesti varusteltu keittiö on yhteydessä ruokatilaan. Lisäksi talon yläkerrasta löytyy kirjastohuone.

Talon kaksi asuinkerrosta ovat uudistettuja. Ne remontoitiin viime vuonna. Ylin kerros jykevine hirsirakenteineen mahdollistaa lisäksi 2-4 ullakkohuoneen lisärakentamisen. Talossa on öljylämmitys.

Pohjakerroksesta löytyvät varasto, autotalli sekä kodinhoitohuone. Talon asuinpinta-ala on 160 neliömetriä ja kokonaispinta-ala 240 m². Kohteen hintapyyntö on 376 000,00 €.

8 121 m² kiinteistö sijaitsee runsaan kilometrin päässä kaupungin keskustasta rauhallisella alueella. Aidatulla piha-alueella on ihana uima-allas oleskeluterasseineen sekä parikymmentä kirsikka-, omena-, päärynä ja pähkinäpuuta. Loiren rantaan ja venesatamaan on kahdeksan kilometrin matka.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Samuli Salmela

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja