Mainos

Kari Väisänen Almaan kehitystyöhön

STT:n entinen päätoimittaja Väisänen tulee kehittämään Alma Median uutisliiketoimintaa.

Kari Väisänen

STT:n entinen päätoimittaja Kari Väisänen on nimitetty johtajaksi Alma Median Business Information Groupiin. Väisänen vastaa liiketoimintaryhmän kansainvälisen uutisliiketoiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista. Business Information Group on Suomen johtava taloudellisen informaation tuottaja ja välittäjä. Sen tunnetuimpia tuotteita ovat mm. Kauppalehti, Kauppalehti Optio, Kauppalehti Saldo ja Kauppalehti Online. Ryhmään kuuluu myös yritysanalyyseja tuottava Balance Consulting.

Kustannusosakeyhtiö Kauppalehti omistaa lisäksi 50 % MTV3-kanavalle talousuutisia tuottavasta Uutislinkki Oy:stä. Kauppalehti on Baltian johtavan uutistoimiston, Baltic News Servicen (BNS) suurin omistaja.

Väisänen aloittaa uudessa tehtävässään 26.2.2001. Hän siirtyy tehtävään Suomen Business Viestintä Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Väisänen on toiminut aikaisemmin mm. STT:n toimitusjohtajana ja päätoimittajana, Etelä-Saimaa lehden päätoimittajana ja Keskuskauppakamarin tiedotuspäällikkönä.

Kari Väisänen joutui eroamaan STT:n päätoimittajan paikalta STT:n ex-hiihtäjä Jari Räsästä koskevan uutisoinnin jälkeen.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.