Mainos

Kari Kivelä Iltalehden johtoon

Iltalehden vastaava päätoimittaja vaihtuu. Petri Hakala jatkaa päätoimittajana.

Alma Media konserniin kuuluva Kustannusosakeyhtiö Iltalehti siirtyy kustantajajohtoiseen johtamisjärjestelmään, jossa Kustannusosakeyhtiö Iltalehden toimitusjohtajan ja Iltalehden vastaavan päätoimittajan tehtävistä vastaa sama henkilö. Iltalehden kustantajaksi on nimitetty yhteiskuntatieteiden kandidaatti, MBA Kari Kivelä, 44.

Kivelä siirtyy tehtävään Sanoma Osakeyhtiöön kuuluvan Startel Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut Uutislehti 100 Oy:n toimitusjohtajana ja ennen sitä eri tehtävissä Janton Oyj:ssä. Hän on ollut mm. perustamassa City-lehteä ja työskennellyt sen päätoimittajana kymmenen vuotta. Kivelä aloittaa Iltalehdessä viimeistään ensi helmikuun alussa.

Iltalehden onnistuneet uudistukset toteuttanut vastaava päätoimittaja Petri Hakala keskittyy jatkossa päätoimittajana toimituksen johtamiseen ja lehden sisällön kehittämiseen.

Kustannusosakeyhtiö Iltalehden toimitusjohtajana oman toimensa ohella toiminut Veli- Matti Asikainen jatkaa työtään Alma Median sanomalehdistä vastaavan Alpress-divisioonan varatoimitusjohtajana vastaten divisioonan operatiivisesta tuloksesta ja ketjutoiminnasta. Asikainen raportoi vastuualueistaan Alpress Oy:n toimitusjohtajalle Hannu Olkinuoralle. Uudessa mallissa Kari Kivelä raportoi Kustannusosakeyhtiö Iltalehden hallitukselle ja päätoimittaja Hakala Kivelälle.

Johdon vahvistamisella haetaan vauhtia markkinaosuuden kasvattamiseen

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.