Mainos

Karhunpentu kiipelissä - katso kuka pelastaa

Amerikkalaiset mustakarhut ovat uteliaita ja rohkeita, eivätkä ne pelkää ihmistä, vaan saattavat tulla tonkimaan roskapönttöjä herkkupalan toivossa.

Liika uteliaisuus kuitenkin johti pienen karhunpennun aikamoiseen kiipeliin. Se jäi ansaan omakotitalon autotalliin, kun tallin ovi rämähti kiinni.

Autotallin omistaja, kalifornialainen Judy Coover tallensi videolle, kun karhunpentu roikkuu ovenkannattimessa ja ulvoo hädissään. Perheen koiran haukunta pelottaa sitä vielä lisää.

- Minun teki mieli mennä auttamaan sitä ja nostaa se pois. Mutta sitten ajattelin, että siellä missä on pentu, on myös emo, Coover kertoi.

Varovaisuus oli hyvästä, sillä hetken kuluttua ovi alkoi nousta, rämähti alas ja nousi uudelleen. Karhuemo tuli pelastamaan pentuaan.

Lopulta karhunpentu löytää ovenkannattimen pään - ja sen vierestä tikkaat. Samoja tikkaita pitkin se varmaankin oli kiivennyt ylös.

Erikoinen vieras ei ollut ensimmäinen Cooverin autotallissa. Edellisen kerran mustakarhu tunkeutui sinne kahdeksan vuotta sitten.

(MTV3 - CBSN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.