Kardashian avautui vaikeuksistaan: Rukoilen ensi vuodesta parempaa

Khloé Kardashian purki tunteitaan faneilleen pitämissään videochateissä.

Khloé Kardashianilla, 31, on takanaan raju vuosi. Tähti ei peitellyt rankkoja aikojaan pitäessään viikonloppuna faneilleen videochatteja. Asiasta uutisoi UsMagazine-julkaisu.

– Luoja tietää, että olen kärsinyt viime aikoina stressistä ja ahdistuksesta. Tämä vuosi on ollut kertakaikkiaan hirveä, mutta se on jo melkein ohi. Rukoilen ensi vuodesta parempaa. Sen täytyy olla parempi, nainen avautui.

Stressin ja mielipahan nainen kertoi selättävänsä muun muassa pitämällä yhteyttä sukulaisiinsa, rukoilemalla usein sekä kuntosalilla huhkimalla.

– Kuntosali on vienyt suuren osan ahdistuksestani. Se on rauhoittanut minua. Siellä saa endorfiineja ja tuntee olonsa hyväksi. Se pelasti minut.

Toisinaan positiivisesta elämänasenteesta kiinnipitäminen vaatii työtä.

– Yritän aina ajatella asiat parhain päin. Olemme kaikki ihmisiä ja meillä on samat ongelmat. Muistan kyllä, kuinka siunattu olen, ja olivatpa asiat kuinka huonosti vain, ne voisivat aina olla huonomminkin. Rukoilen paljon. Keskustelen usein Jumalan kanssa, se on minulle hyvin terapeuttista. Kiitän Jumalaa myös kamppailuistani. Niin kauan, kun ei kyseenalaista tai epäile, miksi jotain joutuu käymään läpi, sen pystyy sisäistämään ja nousemaan sen yläpuolelle.

Kardashianit AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat