Mainos

Karavaanarit haluavat kiinnittää huomiota matkailun turvallisuuteen

Suomen karavaanareitten keskusliitto SF-Caravan ry on huolissaan matkailijoiden turvallisuudesta. Liitto panostaakin matkailuturvallisuuden parantamiseen tulevana vuonna tiedotuksella, kurssitoiminnalla ja neuvonnalla. Se järjestää mm. liikenne- ja leirintäturvallisuuteen liittyvää koulutusta.

Liitto muistuttaa jäseniään, että jokainen matkalle lähtijä hoitaisi omalta osaltaan turvallisuuteen liittyvät asiat kuntoon. Matkailuajoneuvot tulee esimerkiksi varustaa palovaroittimella. Kausipaikoilla pidettäviin matkailuvaunuihin on myös saatavissa hälytysjärjestelmiä. Jokainen matkalle lähtijä tarvitsee myös kattavan vakuutusturvan sairastumisten, kuolemantapausten tai varkauksien varalle, liitto muistuttaa.

Liitto toivoo, että myös matkailuyritykset, hotellit, ravintolat ja leirintäalueet kiinnittäisivät henkilön ja omaisuuden suojaan erityistä huomiota.

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvojen käyttäjien kuluttajajärjestö. Siinä on mukana 45 000 jäsenperhettä. Liitto piti liittokokouksensa Oulussa viikonvaihteessa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.