Mainos

Karanneen brittiparin lemmenloma loppui: Teini matkalla kotiin, opettaja vankilassa

Opettajansa kanssa karannut 15-vuotias Megan Stammers on matkalla Ranskasta kotimaahansa. Hänen 30-vuotias opettajansa Jeremy Forrest odottaa ranskalaisvankilassa mahdollista luovuttamista Britanniaan. Pariskunta löytyi eilen Bordeaux'ista yleisövihjeen perusteella.

Brittimedian mukaan tytön äiti on matkustanut Ranskaan hakemaan tytärtään kotiin.

Pariskunta oleskeli hotellissa Ranskassa. Hotellin johtaja kertoo, ettei hän epäillyt mitään.

– He saapuivat viikko sitten lauantaina, eivätkä vaikuttaneet mitenkään epäilyttäviltä. Tyttö näytti ikäistään vanhemmalta ja mies ikäistään nuoremmalta, sanoi hotellin johtaja.

Britanniasta yhdessä karannut pariskunta tallentui valvontakameraan, kun he lähtivät lautalla Britanniasta Ranskaan perjantaina 20.9.

Naimisissa olevan matematiikan opettajan ei epäillä vieneen tyttöä väkisin. Pariskunnan suhteesta tiedettiin tytön koulussa jo pitkään ennen karkumatkaa.

Jeremy Forrest soittaa rock-bändissä taiteilijanimellä Jeremy Ayre. Hän oli kirjoittanut blogissaan neljä kuukautta sitten, että hänellä on "moraalinen ongelma".

Hämmennystä tapauksessa aiheuttaa myös Ranskan ja Britannian erilainen laki alaikäisten seksin suhteen. Britanniassa laki kieltää aikuiselta seksuaalisen kanssakäymisen alle 16-vuotiaan kanssa, kun taas Ranskassa 15-vuotiasta ei pidetä seksuaalisessa mielessä alaikäisenä.

Jeremy Forrest on kertonut asianajajansa välityksellä, ettei hän vastusta mahdollista luovuttamistaan brittiviranomaisille.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.