Mainos

Kapellimestari Mikko Franckin pahoinpitelijät yhä vapaana

Kapellimestari Mikko Franck pahoinpideltiin Hakaniemen torilla Helsingissä 22. helmikuuta noin puoli kahden aikaan yöllä. Pahoinpitelijät olivat noin 25-vuotiaita ulkomaalaisia ja heidän seurueessaan oli myös naisia.

Pahoinpitelijöitä oli useampia ja he mm. löivät Franckia pesäpallomailalla ja potkivat häntä. Tapausta tutkii Pasilan järjestyspoliisi, josta kerrotaan, ettei pahoinpitelijöitä ole vielä saatu kiinni. Asiasta on kuitenkin niin paljon todisteita ja tietoa, että ratkaisu on poliisin mukaan vain ajan kysymys. Franck tunsi osan pahoinpitelijöistä ja poliisi arveleekin päälle käymisen syyksi vanhoja kaunoja.

Franck, 21, loukkaantui saaden aivotärähdyksen ja kasvoihinsa vammoja. Hän joutui sairaalahoitoon pahoinpitelyn jälkeen. Ikävästä tapauksesta huolimatta Franck on johtanut Helsingin kaupunginorkesteria menestyksekkäästi eilen ja tänään, ja hän on myös pystynyt harjoittelemaan orkesterin kanssa kovasta päänsärystä huolimatta.

Franck on kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia kapellimestareita. Hänellä on parhaillaan neuvottelut loppusuoralla Belgian kansallisorkesterin kanssa, jonka ylikapellimestarina hän todennäköisesti aloittaa ensi vuoden syksyllä.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.