Kansa vaatii adressilla Pekka Poudan koiria takaisin televisioon

Pekka Pouta unohti saapua säälähetykseen – Sini-koiran sisäinen kello pelasti tilanteen:"Tuli pomppimaan jalkaani vasten" 0:48
Sini-koira ehti tv-uransa aikana pelastaa Pekka Poudan monesta kiperästä tilanteesta – katso videolta yksi hetki!

Meteorologi Pekka Poudan koirat Sini ja Suvi eivät voi enää oleilla MTV Uutisten tiloissa toimituksessa ilmenneiden allergiaoireiden takia. 

MTV Uutiset kertoi 6. marraskuuta, että meteorologi  Pekka Poudan  koirat Sini ja Suvi joutuvat jäämään pois säälähetyksistä toimituksessa ilmenneiden allergiaoireiden takia. 

Nyt Adressit-verkkosivustolla kerätään nimiä adressiin, joka vaatii Poudan koiria takaisin ruutuun. Adressi kulkee nimellä ”Pekka Poudan koirat takaisin televisioon”.

– Maikkarin pitää ottaa Pekka Poudan koirat takaisin televisioon. Kaikkien huonojen uutisten seassa on ollut virkistämässä ihmisiä Pekan mainiot koirat Sini ja Suvi. Ja nyt tämäkin ilon aihe viedään katsojilta. Allergiset ottakoot lääkettä tai hakeutukoon muihin työtehtäviin, adressissa kirjoitetaan kovasanaisesti. 

Pouta itse pitää koirien poistumista ruudusta ikävänä asiana. 

– Monin puolin kurjaa. Tällaisina aikoina, kun uutisissa on paljon ikäviä asioita, niin Sini on usein ollut ainoa piristävä ja pehmeä elementti lähetyksissä. Pian 10-vuotias Sini on ollut mukana lähetyksissä jo miltei yhdeksän vuotta. Siniltä häviää nyt lauma, Pouta kertoi aiemmin. 

Sini-koiran lukuisille faneille lohdutuksena Pouta mainitsee Sinin oman Instagram-tilin, johon hän päivittää koiran kuulumiset.

Niin ikään MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen  on tilanteesta harmissaan. 

– Todella valitettavaa, sillä Sini on ollut tärkeä osa aamujemme lähetyksiä sääkoirana, mutta valitettavasti tilanne on se, että toimituksessa on ilmennyt useampia allergiaoireita, Einonen sanoi aiemmin. 

Hänen mukaansa MTV Uutisten vanhoissa tiloissa Pasilassa meteorologit istuivat erillään, ja siellä allergiatapauksia ei ilmaantunut. Vallilan uusissa tiloissa meteorologin työpiste on keskellä toimitusta.

– Nyt on allergiaoireita ilmaantunut, ja siinä kohtaa se on myös työsuojeluasia. Kun tällaisia tulee, niin ei ole muita vaihtoehtoja. Nyt valitettavasti joudumme koirista luopumaan, hän lisäsi.

 

Lue myös:

    Uusimmat