Mainos

Kännissä asettaan esitellyt sai osuman päähänsä

Lapualla on sattunut tänään ampumavälikohtaus. Ampumävälikohtauksessa loukkaantui vakavasti yksi mies. Uhri on kuljetettu ensihoidon jälkeen Seinäjoen keskussairaalaan. Hänen tilansa on luokiteltu kriittiseksi.

Poliisi sai ilmoituksen Lapuan keskustassa sijaitsevassa asunnossa tapahtuneesta ampumisesta hiukan yli kuuden aikaan. Tapahtumat saivat alkunsa varhain aamulla, kun kahden miehen ja yhden naisen muodostama seurue kokoontui ravintolaillan päätteeksi omakotitaloon ravintoloiden sulkeuduttua.

Poliisin alustavien tietojen mukaan asunnon haltija oli päättänyt jossain vaiheessa esitellä vierailleen omistamansa pistoolia. Humalaisten miesten käsitellessä asetta se oli päässyt laukeamaan, niin että luoti osui paikkakuntalaiseen kolmikymppiseen asunnonhaltijan päähän. Mies haavoittui vakavasti.

Tiettävästi asunnon haltijalla ei ollut aseelle asianmukaista hallussapito- ja kantolupaa.

Tutkintaselvitysten mukaan seurue on tuntenut toisensa useiden vuosien ajan, eikä heidän välillään ole ollut riitaisuuksia. Asunnossa vierailulla olleet 39-vuotias mies ja 38-vuotias nainen on otettu kiinni asian esitutkintaa varten, joka on vielä kesken. Tapahtumaa tutkitaan tapon yrityksenä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.