Mainos

Kangasalan kuolonkilvanajon kuljettajat eivät tunteneet toisiaan

Lauantaina kahden ihmisen kuolemaan johtaneen onnettomuuden taustalla oli kilvanajo, jossa kuljettajat eivät tunteneet toisiaan.

Onnettomuus sattui kello 18.40 valtatie 12:lla Kangasalla. Poliisin mukaan kaksi autoa oli ajanut reilua ylinopeutta Lahden suuntaan. Violetti Toyota Supra oli lähtenyt vesiliirtoon ja ajautui kylki edellä toisesta suunnasta tulleen henkilöauton keulaan. Supra ajautui ojaan ja törmäsi puuhun. Toyotan 40-vuotias pirkanmaalainen kuljettaja kuoli välittömästi ja kyydissä ollut 25-vuotias nainen menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Supra ajoi kilpaa mustan Ford Sierran kanssa. Poliisin mukaan Sierran kuljettaja ei tuntenut entuudestaan Toyota Supraa kuljettanutta miestä. Ford Sierraa ajoi Lahden seudulta kotoisin oleva 24-vuotias mies.

- Mahdollisesti kilvanajo on alkanut ohitustilanteesta, rikoskomisario Pasi Sillanpää Pirkanmaan poliisista kertoo.

Sillanpään mukaan autojen nopeutta selvitetään ja ilmeisesti Supra on ollut onnettomuushetkellä edellä.

Lahden suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja sekä kyydissä ollut matkustaja loukkaantuivat. Matkustajana ollut nainen on päässyt sairaalasta kotihoitoon, ja henkilöauton kuljettaja on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänen saamansa vammat eivät ole vakavia.

Poliisi pyytää niitä henkilöitä, jotka ovat mahdollisesti havainneet kyseiset kaksi ajoneuvoa kilvanajossa jo aikaisemmin ennen onnettomuustilannetta, ottamaan yhteyttä Kangasalan poliisiin p. 07187 46350.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.