Mainos

Kanervan tekstiviestit ruotsalaislehden ykkösuutinen

Ruotsalainen Aftonbladet-lehti on nostanut ulkoministeri Ilkka Kanervaan (kok.) liittyvän tekstiviestikohun ykkösuutiseksi verkkosivuillaan. Suomen ulkoministeri uudessa, nuoriin naisiin liittyvässä skandaalissa, lehti julistaa.

Lehden mukaan Kanerva on nyt jo toisen kerran joutunut tunnustamaan, että hän on pommittanut nuoria naisia intiimeillä tekstiviesteillä. Aftonbladet muistuttaa Kanervan joutuneen kesällä 2005 ahdinkoon samasta syystä.

Lehden mukaan Kanerva on suomalaisten mielestä "snuskgubbe", jonka voisi kääntää osapuilleen "törkimykseksi".

Yhdellä tavalla Suomen ulkoministeri on esimerkki, kuinka moni 60-vuotias taitaa kännykän käytön niin, että kykenee lähettämään 200 tekstiviestiä kuukaudessa, Aftonbladet kirjoittaa.

Muissa ruotsalaislehdissä Kanervaa ja tekstiviestejä ei ole noteerattu. Uutistoimisto TT on tosin ottanut tapauksen esille lyhyessä jutussa, jossa muistutettiin Kanervan luvanneen puolueelleen lopettaa arveluttavien tekstiviestien lähettämisen nuorille naisille.

Kansainvälisistä uutistoimistoista Suomen ulkoministerin tekstiviestikohu on yltänyt tähän mennessä vain saksalaisen DPA:n tarjontaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.