Mainos

Kanerva: Tukiainen pahoittelee viestikohua

Ulkoministeri Ilkka Kanerva (kok.) ei edelleenkään aio erota tehtävästään tekstiviestikohun vuoksi. Hän ilmoitti kannastaan EU-kokouksen yhteydessä Slovenian Brdossa.

- Totta kai jatkan tehtävässäni, koska työni on saanut sen verran tukea ja kannatusta eli en näe mitään syytä, miksi hyppäisin radan sivuun, Kanerva kertoi MTV:n uutisille.

Kanerva vastaili varsin avoimesti MTV:n uutisten puhelinhaastattelun kysymyksiin.

Onko Johanna Tukiainen ollut teihin yhteydessä siitä, että yritti estää viestien julkaisun?

- Minä olen saanut häneltä aivan julkisenkin vetoomuksen olla yhteydessä. En ole ollut. Mutta hän on pari kertaa lähettänyt viestin, jossa on osoittanut pahoittelunsa syntyneestä kohusta. Mutta emme ole hänen kanssaan sanaakaan vaihtaneet muista asioista. ja en ole itse ollut sanallakaan hänen kanssaan yhteydessä.

Hymy-lehti lulkaisee ensi viikolla viestejä, miten luonnehtisitte niitä?

- Ei ne nyt tietysti ole sellaisia, joita julkisuudessa pitäisi käsitellä. Mutta ei siellä nyt myöskään mitään sellaista ole, joka ei olisi hyvin yleistä tekstiviestimaailmassa. Kyllä niin toimittajat, liike-elämä, poliitikot kuin muutkin saavat sellaisia tekstiviestejä taatusti. Että nämä eivät siinä suhteessa tyyliltään poikkea pahempaan suuntaan. Kyllä yksityisessä viestinnässä Suomessa sellaisia tekstiviestejä kulkee. En minä nyt tätä laske millään tavalla raskauttavaan sarjaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.