Mainos

Kanerva kiistää suunnitelleensa 60-vuotisjuhliaan Merisalon kanssa

Kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok.) kiistää jyrkästi, että hän olisi suunnitellut 60-vuotisjuhliaan yhdessä Nova Kiinteistökehityksen toimitusjohtajan Arto Merisalon kanssa.

MTV3 uutisoi eilen illalla, että entinen ulkoministeri olisi osallistunut juhliensa suunnitteluun viettämällä yhteisen illan Merisalon kanssa Helsingin kahdessa ravintolassa joulukuussa 2007.

Kanerva sanoo, että juhlien järjestelyistä vastasivat pääosin hänen läheiset ystävänsä. Hänen mielestään "tuntuu hassulta, että hän olisi itse sommitellut juhlia".

- Näköjään täysin pöllöjä uutisia voidaan lanseerata tietämättä todellisuutta, Kanerva jyrähtää.

- Kun halutaan jotain asiaa johonkin suuntaa vääntää, siinä kelpaa epätotuudetkin perusteluiksi.

Nova Kiinteistökehitys Oy:n konkurssipesä vaatii Kanervaa palauttamaan osuutensa ravintolalaskuista. Konkurssipesän mukaan laskut ovat osa 60-vuotisjuhlien suunnittelukuluja. Asia käy ilmi Novan velkojien hallussa olevasta asiakirjasta. Myös liikemies Arto Merisalokertoo päivän Iltalehdessä yhteisestä suunnittelupalaverista.

Nova Kiinteistökehitys tuki Kanervan viimevuotisia 60-vuotisjuhlia noin 17 000 eurolla. Ilkka Kanerva on aiemmin kertonut, että hän ei ole tiennyt tuen antajaa tai tuen määrää.

Katso Salla Vuorikosken juttu ja Eeva Lehtimäen analyysi (Kymmenen uutiset 17.9.2009)

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.