Mainos

Kanavarantaan ajautuneet ruumiinosat paljastivat eripuran selvittämiseksi pidetyn illanvieton karmivan päätöksen – 55-vuotiasta naista syytetään kollegansa paloittelumurhasta

Ranskalaisnaista syytetään työtoverinsa murhaamisesta ja ruumiin paloittelusta Toulousessa, kertoo BBC. Nainen on myöntänyt syytteet. 

Ranskan Toulousessa alkoi maanantaina koko kaupungin huomion vienyt oikeudenkäynti.

55-vuotiasta Sophie Masalaa syytetään työtoverinsa murhaamisesta, tämän ruumiin paloittelusta ja ruumiinosien hävittämisestä jokeen. 

Nainen on kuulusteluissa myöntänyt syyllistyneensä tekoihin, mutta kiistää murhanneensa työtoverinsa tahallisesti. 

Sanaharkan seurauksena viinipullosta päähän

Järkyttävät tapahtumat alkoivat vuonna 2016, kun Masala aloitti uuden työnsä Toulousessa sijaitsevassa vammaisyhdistyksessä. Hänen työtoverinaan oli yhdistyksessä jo muutaman vuoden työskennellyt 52-vuotias Marilyne Planche

Syyttäjän mukaan Masala oli kuukausien saatossa alkanut kadehtia työtoveriaan, minkä seurauksena kaksikon välille oli syntynyt jännitteitä työpaikalla.

Naiset olivat päättäneet keskustella työpaikan sisäisistä jännitteistä Planchen asunnolla toukokuussa 2016, mutta ilta päättyi Masalan järkyttävään veritekoon. 

Poliisin mukaan naisille oli syntynyt asunnolla sanaharkkaa, minkä päätteeksi Masala oli lyönyt Planchea viinipullolla päähän. Tämän jälkeen epäilty oli jättänyt uhrin asuntoon ja poistunut itse kotiin aviomiehensä ja kahden lapsensa luokse. 

Pää pakattiin reppuun

Muutaman päivän kuluttua Masala oli palannut Planchen asunnolle ja paloitellut tämän ruumiin rautasahalla. Paloittelun jälkeen Masala oli pakannut uhrin ruumiinosat erillisiin jätesäkkeihin ja kuljettanut säkit ostoskärryssä Toulousen Canal du Midi -kanavaan hävitettäväksi. 

Planchen pään Masala asetteli reppuunsa ja hautasi myöhemmin asuintalonsa kotipihalle. 

Naisen hirvittävä teko alkoi paljastumaan vasta toukokuun lopussa, kun ohikulkijat tekivät poliisille ilmoituksen kanavanrannalle ajautuneista ruumiinosista. Yhteensä poliisit noukkivat kanavasta viisi säkillistä ruumiinosia. 

Masala on kuulusteluissa myöntänyt teon, mutta kiistää murhanneensa työtoverinsa tahallisesti. Mielentilatutkimuksen mukaan nainen oli teon aikaan syyntakeinen.

Tapauksen tuomio annetaan perjantaina.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja