Kanadalaismies osti tyttöystävälleen kihlasormuksen tämän omalla luottokortilla – eron jälkeen mentiin oikeuteen asti

Corinne Mckay haastoi ex-miehensä oikeuteen: mies oli ostanut parin kihlasormukset hänen kortillaan, eikä suostunut maksamaan niitä takaisin.

Corinne Mckay haastoi ex-miehensä oikeuteen parin kihlasormusten takia. Mike Mclaughlin oli ostanut rakkaalleen sormuksen, mutta maksanut sen tämän omalla kortilla, kertoo BBC.

Rakastunut kosija halusi maksaa ostokset tyttöystävänsä kortilla

Mike oli kertonut mielitietylleen, että halusi ostaa tälle kihlasormuksen ja pyytää tätä vaimokseen. Ongelmana kuitenkin oli, ettei miehellä ollut omaa luottokorttia. Mike halusikin maksaa ostokset tyttöystävänsä kortilla.

Corinne suostui sovittuaan, että Mike maksaisi sormukset takaisin kuukausittaisilla maksuilla.

Miehelle tämä sopi. Hän osti myöhemmin myös itselleen sormuksen Corinnen kortilla.

Video: Romanttinen hetki meni melkein ohi Clara Chasteenilta; hän ei havainnut poikaystävänsä Matt Satterfieldin ryhtyneen kosintapuuhiin! Artikkeli jatkuu videon alla.

Mies yritti päästä irti sopimuksesta

Kanadalaispari erosi vain kuukausia kihlauksensa jälkeen.

Eron jälkeen Corinne ei palauttanut sormuksia, koska Mike ei ollut maksanut niitä. Mies yritti päästä irti sopimuksesta väittämällä, ettei ollut luvannut maksaa koruja takaisin. Miehen epäonneksi naisystävällä oli tallessa keskusteluja, joissa he sopivat asiasta. Mike yritti myös väittää tyttöystävänsä painostaneen häntä maksamaan sormukset.

Oikeus ei uskonut miestä, vaan tämä määrättiin pulittamaan sormusten hinta ex-tyttöystävälleen.

 

Lähde: BBC.com

Lue myös:

    Uusimmat