Mainos

Kanadalainen pelasti skotin hengen netissä

Kanadalainen nettisurffari pelasti skotlantilaismiehen, joka oli kuolla alkoholin ja huumeiden yliannostukseen. Eräs kanadalainen mies sai tietää miehen huonosta tilasta Internet-chatissa.

Calgaryssa asuva verkkosurffaaja soitti hätänumeroon 911 ja kertoi paikalliselle päivystäjälle chatissa apua pyytäneestä skotista, joka oli ottanut yliannoksen valiumia ja alkoholia masennukseen. Mies ei pystynyt kirjoittamaan sujuvasti ja hänen puheensa tietokoneen mikrofoniin sammalsi. Kanadalainen sai selvitettyä skotin puhelinnumeron.

Hätäpuhelun saatuaan Calgaryn päivystäjä otti yhteyttä Skotlannin poliisiin, joka selvitti miehen olinpaikan ja kuljetti hänet sieltä ambulanssilla Bannockburnin sairaalaan hoitoon.

-En ole kuullut minkään muun hätäkeskuksen soittajan kanssa yhteistyössä hälyttäneen ambulanssia toiseen maahan, Calgary Emergency Medical Servicen edustaja Doug Odney sanoo. -Olemme iloisia, että pystyimme auttamaan.

Odneyn mukaan tämä oli toinen kerta, kun calgarylaiset auttavat jonkun ulkomaalaisen olinpaikan etsimisessä. (MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.