Kanadalainen NHL-tähti esitteli salaisen aseensa: tuliainen Suomesta on ajanut hänen äitinsä hulluuden partaalle – "Hän ei pidä siitä"

St. Louis Bluesin keskushyökkääjän Robert Thomasin, 20, kiekonkäsittelytaidot ovat koko NHL:n mittapuulla ehdotonta huippuluokkaa. Ne eivät ole kehittyneet sattumalta.

Kanadalaissyntyinen Thomas osallistui viime viikolla muutamien muiden NHL-pelaajien tavoin kysymys–vastaus-sessioon, jossa hän valotti katsojille nuoruusvuosiensa harjoittelumenetelmiään.

Kuten monet muutkin NHL-kiekkoilijat, myös Auroran pikkukaupungissa, Suur-Toronton metropolialueella lapsuutensa viettänyt Thomas sanoo kasvaneensa ulkojäillä.

– Olen ollut aina jäällä pyörittelemässä kiekkoa, Thomas sanoo NHL:n julkaisemalla videolla.

Hän esittelee vastauksensa yhteydessä salaisen aseensa: isoisänsä ostaman salibandymailan.

– Sain sen, kun olin nuorempi. Olimme turnauksessa Suomessa. Olen ajanut äitini hulluuden partaalle veivatessani sillä ympäri taloa. Hän ei pidä siitä, mutta käytän sitä pitääkseni hauskaa.

Syksyllä 2018 NHL:ssä debytoinut Thomas on tehnyt pelaamissaan 136 runkosarjaottelussa yhteensä 75 (19+56) tehopistettä. Thomas on Bluesin ykkösvaraus (kaikkiaan numero 20) kesältä 2017, ja hän oli vuosi sitten voittamassa seuran kanssa Stanley Cupia.

Lue myös:

    Uusimmat