Mainos

Kampanjapäälliköt: Nyt jännittää!

Tänään illalla itse ehdokkaiden lisäksi myös kampanjapäälliköillä riittää jännittämistä. Kampanjapäälliköt ovat kiertäneet ehdokkaiden kanssa ahkerasti ympäri maata monen kuukauden ajan.

– Erityisen lämmin tilaisuus oli Heinolassa. Siellä sytytettiin ulkona joulukuusen valot, ja sisällä oli Sipe Santapukki kumppaneineen paikalla. Muistan, että Heinola oli myös kuusi vuotta sitten erityisen lämmin paikka olla, kertoo Sauli Niinistön erityisavustaja Mikko Kortelainen.

Pekka Haaviston kampanjapäällikkö Riikka Kämppi puolestaan kertoo, että mahdolliselle toiselle kierrokselle menemiseen on varauduttu nukkumalla pitkät yöunet.

– Jos toiselle kierrokselle päästään, ensimmäinen strategiapalaveri on yöllä kello 00.30, Kämppi naurahtaa.

Kämpin mukaan Haaviston suuri suosio on yllättänyt jopa hänenkin odotuksensa.

– Vaikka itse olen tietenkin aina uskonut Pekkaan.

Niinistön kampanjapäällikköä huvittaa, kun häneltä kysytään, miten Niinistön koira Lennu sopeutuisi presidentin asuntoon – jossa on 12 vuoden ajan asunut kaksi kissaa.

– Ei ole vielä tuota tullut mietittyä, nyt tarvitsee ensin pärjätä vaaleissa, Kortelainen naurahtaa.

Sari Essayahin kampanjapäällikkö on yllättynyt siitä, kuinka hyvin heidän ehdokkaansa on pärjännyt varsinkin television vaaliväittelyissä.

– Hän on saanut kentälläkin kiitosta siitä, että on vastannut arvokysymyksiin hyvin, kertoo kampanjapäällikkö Asmo Maaselkä.

Kaikki vaaleista: mtv3.fi/vaalit

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.