Kammottava tilanne Yhdysvaltain avoimissa – katsojat jouduttiin evakuoimaan hirmumyrsky Idan tieltä, tilanne taltioitui videolle

Tenniksen Yhdysvaltain avoimissa koettiin keskiviikkona karmea tilanne, kun yleisö jouduttiin evakuoimaan kesken Diego Schwartzmanin ja Kevin Andersonin välisen ottelun. Myrskytuuli ja sade tunkeutui areenalla suljetusta katosta huolimatta. Aiheesta kertoi CNN.

Hirmumyrsky Ida on aiheuttanut tulvia koko New Yorkin alueella. 14 ihmisen kerrotaan kuolleen tulvissa. Yhdysvaltain liittovaltion sää- ja valtamerentutkimusorganisaatio NOOA kertoo, että tällaista tapahtuisi kerran 500 vuodessa. Kaaoksen keskellä pelataan myös tenniksen Yhdysvaltain avoimet.

Louis Armstrong -stadionin katto oli suljettuna, kun myrsky iski. Se ei kuitenkaan estänyt veden ja tuulen tunkeutumista sisälle. Andersonin ja Schwartzmanin välinen ottelu keskeytyi ja yleisö jouduttiin evakuoimaan paikalta.

Ottelu jouduttiin siirtämään kentälle tulvineen veden vuoksi. Schwartzman voitti lopulta ottelun. CNN:n mukaan kuitenkin useat katsojat jäivät jumiin, eikä päässeet matkustamaan kotiin. Yhdysvaltain avoimet tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa, jotta katsojat saadaan kuljetettua turvallisesti pois areenalta.

– Tavoitteemme on saada kaikki turvallisesti kotiin, Yhdysvaltain tennisliiton edustaja Chris Widmaier kertoi CNN:lle.

Yhdysvaltain avoimet jatkuvat 12. syyskuuta asti.

Lue myös:

    Uusimmat