Kameralla ikuistetut kummitukset – katso kuvat

Lehti julkaisi kymmenen uskomatonta valokuvaa, joihin on ikuistettu aaveita.

The Sun -lehti listasi kymmenen tunnetuinta kummituksista otettua valokuvaa. Nämä aavemaiset otokset ovat hämmästyttäneet asiantuntijoita vuosien ajan.

Kun Kevin Horkin otti valokuvan Gwrych-linnassa Pohjois-Walesissa, hän ei tajunnut napanneensa kuvaan mukaan tuntemattoman naishenkilön. Kuvassa linnan raunioissa näkyy nuori tyttö paikalla, jossa ei voisi seistä ihmistä, sillä lattia on lahonnut.

Colin Foster puolestaan järkyttyi kehittäessään kuvat Yorkshiren matkaltaan. Eräässä niistä näkyy aavemainen hahmo niityllä. Kuvaa otettaessa kohdassa ei seissyt ketään. Asiantuntijat olivat vakuuttuneita, että kyseessä on aito, käsittelemätön valokuva.

Vuonna 2003 Hampton Courtin palatsin turvakamerat tallensivat videon, jossa palatsin ovet aukesivat ilman ihmiskäden kosketusta. Videossa ovelle ilmestyy 1600-luvun vaatteisiin pukeutunut hahmo, joka sulkee ovet. Sama oli tapahtunut myös edellisenä päivänä, vaikka vartijat eivät löytäneet rakennuksesta ketään. Osa videon nähneistä voisi vannoa, että hahmo on kuningas Henrik VIII.

Katso kymmenen kummituskuvaa täältä

(MTV3 Helmi)

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja