KalPalta shokeeraava temppu Tampereella

KalPa yllätysjohtoon Tampereella: Jaakko Rissanen jakaa ja Benjamin Korhonen veivaa kiekon nuottaan 1:15
Katso videolta KalPan alivoimaosuma.

Jääkiekon SM-liigan välierät käynnistyivät perjantaina. Tampereella KalPa shokeerasi Tapparaa, kun se iski avausmaalin alivoimalla. Lahdessa puolestaan Kärppien hirmuinen ylivoima jatkoi tehoiluaan Pelicansin kustannuksella.

KalPa siirtyi 1-0-johtoon avauserän puolivälissä. Lasse Lappalaisen jäähyä ehti kulua vain 25 sekuntia, kunnes Benjamin Korhonen viimeisteli avausmaalin. Lahdessa Pelicansilla oli oma saumansa siirtyä ylivoimalla johtoon, mutta se ei siinä onnistunut.

Kärpät rankaisi heti perään tulleesta jäähystä, Joonas Kemppainen maalintekijänä. Kärppien ylivoimaprosentti on tällä haavaa hurja 46,15. Ottelut ovat ensimmäisen erän jälkeen tauolla, Kärpät johtaa Pelicansia 1-0 ja KalPa Tapparaa samoin lukemin.

Katso pääkuvan videolta KalPan alivoimaosuma. Alla olevalla videolla Kärppien 1-0-ylivoimamaali. Välieräotteluita voit seurata MTV Katsomosta tai MTV Urheilun tekemästä liveseurannasta, jonka löydät tästä linkistä

Kärpät ylivoimalla johtoon: Ville Koivunen ampuu ja Joonas Kemppainen ohjaa 1:19