Kallis pelastusyritys ei mennyt aivan putkeen: Tuloksettomana päättynyt operaatio maksoi viisi tonnia – kissa käveli kotiin heti, kun pelastajat olivat lähteneet

Sillalle moneksi päiväksi jumiin jääneen kissan pelastaminen päättyi tuloksettomana Englannissa. Tarina sai kuitenkin onnellisen lopun.

Hatty-niminen kissa jäi jumiin kuudeksi päiväksi sillalle Englannin Plymouthissa. Eläintä yritettiin pelastaa operaatiolla, jolle kertyi hintaa 5000 puntaa eli vajaat 5700 euroa.

Pelastusoperaatioon osallistuneista eläintenpelastajista yksi yritti houkutella kissaa turvaan ruualla, jota sivulliset toimittivat hänelle katapultein. Hatty-katti ei kuitenkaan suostunut poistumaan sillan kielekkeeltä.

Pelastushenkilökunnassa suunniteltiin jopa vilkkaan sillan junaradan sulkemista. Lopulta kymmenen tuloksettoman tunnin jälkeen operaatio keskeytettiin.

Pelastajat uhosivat palata jatkamaan työtään seuraavana päivänä, mutta lisätöille ei lopulta ollut tarvetta. Hatty kun tepasteli kotiinsa vain muutama tunti sen jälkeen, kun hänen pelastamisensa oli päätetty lopettaa.

Omistajan mukaan kissa oli palannut kotiin vajaan viikon seikkailulta aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Operaatiosta uutisoi brittiläinen Independent.

Lue myös:

    Uusimmat