Mainos

Kalle Könkkölälle filmipalkinto

Ex-kansanedustaja ja vammaisaktiivi Kalle Könkkölä on voittanut Hämeenlinnan digitaalisen elokuvan festivaalin sarjan "Liikkumisen vapaus". Siihen osallistui kaikkiaan seitsemän työtä. Erikoissarja järjestettiin Koneen sponsoroimana niin, että voittajafilmi tulee vuodeksi yhtiön käyttöön.

Könkkölän elokuva "No Steps. Hope" lähtee tosielämän tilanteista, liikkumisen esteistä rakennetussa kaupunkiympäristössä. Koska filmi on toteutettu ilman puhetta, se on ymmärrettävissä ympäri maailmaa.

Viikonvaihteessa järjestettyjen festivaalien pääpalkinto meni Norjaan, Erling Normaun elokuvalle Tie (solmio). Kunniamaininnan saivat Vesa Rönty ja Atte Nurminen.

Tuomaristo piti kilpailun tasoa viimevuotista selvästi parempana. Koululaisten ruoka-aiheinen kilpailu jouduttiin kuitenkin perumaan töiden vähäisyyden vuoksi. Ylen radioateljeen tuottajalle Harri Huhtamäelle luovutettiin Clone-palkinto siitä hyvästä, että hän on mahdollistanut digitaalifilmifestivaalien kansainvälistymisen ja samalla tapahtuman nousun alalla vakavasti otettavien joukkoon.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.