Mainos

Kaljarannekkeilla reippaita alennuksia baareissa

Useat baarit ovat ottaneet käyttöön kaljarannekkeita, joita vilauttamalla voi juoda väkijuomia erikoishintaan koko illan. Asiasta kertoo Aamulehti.

Esimerkiksi Tampereella yksi baari mainostaa kuuden euron sisäänpääsyranneketta, jonka avulla voi kitata olutta ja siideriä euron tuoppihintaan.

Vaikka laki ei kiellä itse ranneketta, Länsi-Suomen lääninhallituksen alkoholitarkastajan Sari Taavitsaisen mukaan sen mainostaminen on hyvän tavan vastaista. Baarin nettisivuilla kaljaranneketta mainostetaan taisteluna taantumaa vastaan.

- Baarin lamanvastainen taistelu "ohrapirtelön voimin" kannustaa mielestäni humalajuomiseen ja viettämään työttömänä aikaa baarissa, Taavitsainen sanoo.

Baarin puuhamiehet näkevät asian toisin.

- Tässä on kyse siitä, että ollaan yhdessä ja jaetaan tunteita. Parempihan se on olla tuolla yhdessä, kuin mököttää kotona yksin, miettii kuuden euron sisäänpääsyranneketta tarjoavan Out of Juicen osakas Tommi Leino.

Tampereella myös Onnela-yökerhossa on käytössä tarjousranneke, mutta vain perjantaisin.

- Jos tulee perjantaina ennen yhtätoista, saa rannekkeen ja sillä saa tietyt tarjoukset. Emme voi mainostaa, että kyse on juomista, joten sanomme asian niin kuin saamme sen sanoa, Tampereen Onnelan ravintolapäällikkö Henri Toivonen sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.