Mainos

Kaliforniassa roihuaa kolme valtavaa maastopaloa: 75 000 kotia määrätty evakuoitavaksi, ainakin 1000 rakennusta jo tuhoutunut liekeissä

1:31

Maastopalot eivät jätä Kaliforniaa rauhaan. Tällä hetkellä osavaltiossa riehuu kolme massiivista paloa. Palot ovat levinneet perjantain vastaisen yön aikana nopeasti kuivuuden ja voimakkaan tuulen takia.

Paloista kaksi, Hill ja Woolsey, sijaitsevat vain lyhyen etäisyyden päässä Thousand Oaksista, missä tapahtui joukkoampuminen aiemmin tällä viikolla.

Hill-palo on levinnyt jo yli 4000 hehtaarin ja Woolsey yli 3000 hehtaarin laajuudelle. Evakuointimääräys koskee tällä hetkellä yli 75 000 kotia Thousand Oaksin ja Los Angelesin alueella.

Pohjoisemmassa roihuaa Camp-suurpalo, joka kattaa jo 8000 hehtaarin alueen. Yli 40 000 ihmistä on evakuoitu palon tieltä. Ainakin 1000 rakennusta on jo tuhoutunut, ja paikallisia asukkaita ja pelastustyöntekijöitä on loukkaantunut.

Paloalueet saattavat laajentua entisestään, koska sää jatkuu yhä kuumana, kuivana ja tuulisena. Miljoonat kalifornialaiset asuvat seuduilla, joille on annettu korkeimman tason maastopalovaroitus.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja