Mainos

Kalifornian lapsisieppaaja esiintyi ilmeettömänä oikeudessa

Kalifornialaistytön sieppauksesta syytetty pariskunta on kiistänyt syyllisyytensä oikeudessa.

58-vuotiaan Phillip Garridon ja tämän vaimon Nancyn epäillään kidnapanneen koulumatkalla olleen 11-vuotiaan Jaycee Lee Dugardin vuonna 1991. Dugard oli pariskunnan vankina 18 vuoden ajan ja sai Phillip Garridon kanssa kaksi tytärtä.

Garridot eivät kuitenkaan myöntäneet syyllistyneensä yhteenkään 29 rikossyytteestä oikeusistunnossa eilen. Philip Garrido esiintyi täysin ilmeettömänä noin viisi minuuttia kestäneen oikeuskäsittelyn ajan. Sen sijaan vaimo Nancy nyyhkytti koko lyhyen istunnon ajan ja painoi päänsä käsiinsä useita kertoja.

Torstaina ilmi tullut tapaus on herättänyt ihmettelyä siitä, kuinka Garridot pystyivät jatkamaan rikoksiaan lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Paikallinen poliisi on myöntänyt saaneensa vuonna 2006 Garridojen naapurilta vihjeen, jonka mukaan pariskunnan takapihalla asui lapsia. Paikanpäällä käynyt poliisi ei kuitenkaan tarkastanut vihjettä kunnolla eikä esimerkiksi käynyt takapihalla lainkaan.

Dugardia ja myöhemmin myös hänen lapsiaan pidettiin vankina pariskunnan kodin takapihalla Antiochin kaupungissa, noin 80 kilometriä itään San Franciscosta. Poliisi on kuvaillut teltoista ja vajoista rakennettua vankilaa "takapihan sisällä olevaksi takapihaksi".

Poliisi tutkii myös Philip Garridon mahdollista osuutta 1990-luvulla tapahtuneisiin prostituoitujen murhiin. Useiden murhattujen naisten ruumiit oli jätetty lähelle teollisuusaluetta, jolla Garrido työskenteli tuolloin.

(MTV3 - AFP - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.