Mainos

Kalifornian ampuja oli Hollywood-ohjaajan poika

Yhdysvaltain viranomaiset ovat kertoneet uutta tietoa eilen Kaliforniassa tapetuista uhreista sekä ampujaksi epäillystä 22-vuotiaasta Elliot Rodgerista.

Raskaasti aseistautunut ja mielenterveysongelmista kärsinyt Rodger tappoi eilen kuusi ihmistä ja itsensä. Ensin hän puukotti kolme miestä asunnollaan, jonkä jälkeen hän ampui autostaan kaksi naista opiskelija-asunnon edessä ja yhden miehen ruokakaupan sisällä.

Tämän jälkeen hän vaihtoi laukauksia poliisien kanssa. 13 ihmistä loukkaantui, kun Rodger kaahaili autollaan pitkin Santa Barbaran katuja. Lopulta Rodger todennäköisesti surmasi itsensä ampumalla. Hän löytyi kuolleena ratin takaa romuttuneesta autostaan.

Autosta löytyi kolme laillista asetta sekä yli 400 käyttämätöntä patruunaa.

Uutiskanava CNN:n mukaan Rodger oli paikallinen opiskelija. Hänen isänsä on tunnettu elokuvaohjaaja Peter Rodger, joka on muun muassa toiminut apulaisohjaajana suositussa Nälkäpeli-elokuvassa.

Perhe oli ollut huolissaan Elliotin mielenterveydestä jo aiemmin, mutta kotikäynnillä viranomaiset olivat nähneet "kohteliaan ja sydämellisen miehen".

Elliot Rodger julkaisi ennen veritekoaan videon YouTubessa, jossa hän vannoo kostoa hänet torjuneille naisille.

Rodgerin perhe on välittänyt lakimiehensä kautta syvän osanoton uhreille.

– Rodgerit tarjoavat syvimmän osanottonsa ja myötätuntonsa kaikille perheille, joita tämä järkyttävä tragedia on koskettanut. Käymme läpi suurinta mahdollista tuskaa ja ajatuksemme ovat kaikkien osallisten luona, lakimiehen välittämässä viestissä sanotaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.