Mainos

Kalifornialaistytön sieppaaja: Tarinani on sydämellinen

18 vuotta siepattuna olleen kalifornialaistytön kidnappaaja Phillip Garrido on pöyristyttänyt lausunnoillaan.

Garrido ja tämän vaimo Nancy sieppasivat 11-vuotiaan Jaycee Dugardin vuonna 1991, kun tyttö oli matkalla kouluun. Pitkän vankeutensa aikana Dugard sai kaksi lasta Phillip Garridon kanssa.

58-vuotias Garrido ei näytä kuitenkaan katuvan rikoksiaan. KCRA-televisiokanavalle antamassaan puhelinhaastattelussa sieppaaja sanoo, että hänen tarinansa on sydäntä lämmittävä ja hänen uhrinsa tulee vahvistamaan sen.

- Aluksi tein inhottavia asioita, mutta sen jälkeen olen kääntänyt elämäni suunnan täysin, Garrido väitti. - Tulette kuulemaan kaikista vaikuttavimman tarinan todistajalta eli uhrilta itseltään - odottakaa vain. Loppujen lopuksi tämä on vaikuttava, sydäntä lämmittävä tarina. Se tulee todellakin vakuuttamaan teidät.

Garrido sanoi haastattelussa myös nukkuneensa joka yö Dugardin ja tämän kanssa saamiensa tyttärien kanssa.

Nyt 29-vuotias Dugard pääsi vapaaksi, kun Phillip Garrido ilmoittautui ehdonalaisvartijalleen. Mukana ollut Dugard ja 11- sekä 15-vuotiaat tyttäret herättivät viranomaisen epäilyksen, ja naisen oikea henkilöllisyys tuli lopulta ilmi tapaamisen aikana.

Sieppaajapariskunta on nyt pidätettynä, ja heitä syytetään kidnappauksesta sekä raiskauksesta. Phillip Garrido on tuomittu myös aiemmin seksuaalirikoksista ja raiskauksista.

Katso Janne Hopsun juttu (Seitsemän uutiset 28.8.2009)

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.